VABILO - 3. občni zbor Društva za zdravje naroda

Letos smo obeležili tretjo letnico delovanja Društva za zadravje naroda, ki skrbno uresničuje svoj program in si skladno s poslanstvom prizadeva za čim boljši, bolnikom prijazen, kakovostni zdravstveni sistem v Sloveniji, ki bo zagotavljal zdravstveno varstvo vsem državljankam in državljanom, ter zdravstvene storitve takrat, ko jih potrebujemo.  

V teh letih smo uspešno izvedli številne aktivnosti, s katerimi smo postali pomembni in nepogrešljivi člen civilne družbe, saj pozorno spremljamo zdravstveno zakonodajo in proaktivno sodelujemo s svojimi predlogi, pobudami in utemeljenimi ter strokovno osnovanimi pripombami za izboljšanje le te. Zaradi naših prizadevanj in dejanj v korist slovenske družbe nam je komisija ministrstva za zdravje lani podelila status društva, ki deluje v javnem interesu na področju zdravstvenega varstva. V letošnjem letu pa bomo ponovno podali vlogo za dodelitev statusa društvu kot humanitarne organizacije, kar predstavlja tudi naš največji cilj za leto 2018.

Spoštovani člani in podporniki Društva za zadravje naroda, celotno poslovanje in pomembne aktivnosti programa društva v letu 2018 bomo predstavili na

3. Občnem zboru Društva za zdravje naroda, ki bo v četrtek, 22. marca 2018, ob 17. uri v dvorani Slovenskega svetovnega kongresa, Cankarjeva ulica 1 (4. nadstropje), Ljubljana.

Občni zbor bomo začeli z uvodnim predavanjem akad. prof. dr. Metke Zorc, članice upravnega odbora Društva za zdravje naroda, ki bo predstavila vizijo razvoja zdravstva v Sloveniji.

Po koncu občnega zbora bo čas tudi za druženje ob pogostitvi.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da vašo udeležbo predhodno potrdite (več informacij v vabilu). 

Vljudno vabljeni!

 

 
 Zadnje objave
 

26. 3. 2020 - Poziv Društva za zdravje naroda slovenski javnosti več